Mirka Vasiljević: Ne mislim gde je Vujadin i ko je pored njega

Mirka Vasiljević: Ne mislim gde je Vujadin i ko je pored njega

Autor: | 17/06/2020

0

Glumica Mirka Vasiljević posvećena je majka troje dece i dugogodišnja nevenčana supruga Vujadina Savića. Od prvog dana posvećeno je podržavala Vujadina u izgradnji karijere, zajedno sa decom putovala je sa njim i živela u inostranstvu kako bi deca bila bliže ocu. Ovaj poduhvat često je značio da će glumica morati da napravi pauzu u svojoj karijeri u usponu, a ona je to činila bez razmišljanja, birajući porodicu kao prioritet.

Posle nekog vremena provedenog na Kipru, Mirka je ponovo u Srbiji, a njeni planovi i želje usmereni su na što skoriji povratak sceni.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - Srećna sam što je Vujadin osoba sa kojom mi je prijatno i kada ćutimo

Glumica Mirka Vasiljević - U Beogradu imam brojne uloge koje treba da odradim

Mirka je u nedavnom intervjuu za domaće medije rekla kako se po povratku u Beograd oseća sigurnije, a posebno joj znači što može da se osloni na članove porodice kada je reč o pomoći oko čuvanja mališana.

‒ Pomoć mi je uvek dobrodošla. U Beogradu sam spokojnija i smirenija. Tu su svi naši i znam da mogu da mi priskoče u pomoć. To ne zloupotrebljavam jer mislim da je osnovni zadatak nas kao roditelja da ih vaspitavamo i provodimo vreme sa njima. Ali ukoliko su neke poslovne obaveze u pitanju i deca ne mogu da budu sa nama, bake i deke pomažu ‒ rekla je za „Kurir“.

Tokom odsustvovanja iz Srbije, osim porodice, Mirki su najviše nedostajale „daske koje život znače“. Otkrila je da je za proleće imala mnogo veće planove i da je april bio rezervisan za posao, a da ju je u svemu omela pandemija korona virusa.

Pročizajte: Mirka Vasiljević vodi glavnu reč - Prvo krštenje, a onda venčanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Dec 12, 2018 at 2:18pm PST

‒ Trebalo je da u aprilu dođem u Beograd, svake večeri tokom desetak dana imala sam zakazanu predstavu u drugom gradu u našoj zemlji i jako sam se radovala što ću raditi, a onda i što ću biti sa kolegama, kao i što ću vreme u tom putu do rada koristiti samo za sebe, ali eto sve je stopirano.

Mirka je istakla da joj to retko vreme koje koristi za sebe prija, jer od rane mladosti balansira između mnogobrojnih uloga u kojima se dosta dobro snalazi.

‒ Osim što sam žena i majka, ja sam u Beogradu i poslovna žena, ćerka i prijateljica, nečija rođaka, uvek imam dosta obaveza i fokus je na više stvari tokom jednog dana. Kada smo u inostranstvu, fokus je na Vujadinovom sportu zbog kojeg se i nalazimo u toj zemlji, kao i na samoj kući. Tako da sam u inostranstvu domaćica, dok u Beogradu treba da odradim više uloga.

Pročitajte: Skućila se na Kipru - Glumica Mirka Vasiljević sa decom napustila Srbiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Dec 14, 2017 at 1:26pm PST

Mirkino odsustvo sa društvenih mreža je tajna njene i Vujadinove skladne veze

Mirka i Vujadin zabavljaju se od tinejdžerskih dana i jedan su od važnijih parova na javnoj sceni. Ona je veoma požrtvovana i u prvi plan stavlja partnerovu karijeru, i vaspitavanje i odrastanje njihove dece, pa zbog svega toga nema vremena za društvene mreže. Dok je Vujadin veoma aktivan na „Instagramu“, voli da izlazi i druži se, Mirka bira da privatnost zadrži za sebe. Kao majka troje dece i posvećena supruga ona i nema vremena za to. Nedavno je prilikom gostovanja u emisiji duhovito odgovorila na pitanje kako živi bez društvenih mreža.

‒ Ja ne postojim ‒ rekla je Mirka u emisiji „AmiGi show“.

Pročitajte: Mirka Vasiljević - U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Jun 24, 2018 at 2:53am PDT

‒ Ne znam šta Vujadin radi, ko je pored njega, ko je ispred kamere... ‒ duhovito je obrazložila svoje odsustvo sa popularne društvene mreže „Instagram“.

Izgleda da je, pored mnogo razumevanja, poverenje i poštovanje privatnosti recept za njihovu dugogodišnju srećnu vezu i ljubav.

Verujemo da će je trenutni boravak u Beogradu okrepiti i da će naći malo neophodnog vremena za sebe, kako bi povratila neophodnu energiju i motivaciju i još jasnije zablistala u svakoj svojoj ulozi, kako glumačkoj, tako i porodičnoj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram