O ovome će se pričati danima: Šta to Anastasija Ražnatović nestrpljivo očekuje?

O ovome će se pričati danima: Šta to Anastasija Ražnatović nestrpljivo očekuje?

Autor: | 05/11/2020

0

Anastasija Ražnatović na "Instagramu" je osvojila srce brojnih pratilaca, a onda je sigurnim korakom, uz podršku svoje majke, uplovila u pevačke vode. Prvom pesmom napravila je svojevrsni "boom" na estradnom nebu i pred sebe postavila određene standarde. Iako izuzetno mlada, svom poslu pristupa izuzetno profesionalno i upravo zato, razočarala se kada je njen rad nedavno bio osujećen.

Naime, Anastasija Ražnatović nove pesme spremala je za svoj prvi album,  međutim, greškom saradnika, album je pre premijere "procureo" javno. Tada je mlada pevačica stavila tačku na saradnju sa pojedinim ljudima, oko sebe okupila novi tim i počela ispočetka.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović spremna je da se uda - Volela bih romantičnu veridbu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Nov 2, 2020 at 10:39am PST

Onda kada se činilo da se Anastasija potpuno posvetila poslu "Influensera", koji joj takođe sjajno ide, mlada zvezda iznenadila je oduševila fanove. Naime, na svom "Instagram" storiju, Anastasija je danas podelila snimke iz studija.

- Ne mogu da dočekam! - napisala je Anastasija.

Što znači da je rad na novom albumu počeo iznova.

Društvo u studiju pravila joj je ni manje ni više nego najbolja muzička podrška, Svetlana Ceca Ražnatović.

Kao najbolji savetnik, podrška, ali i koleginica, njena majka bodrila je ćerku u novom poslovnom poduhvatu. Ipak, ne možemo da se ne zapitamo, Anastasija Ražnatović nove pesme sprema predano, a da li isto to radi i Ceca? Njen novi album fanovi sa nestrpljenjem iščekuju, pa se mnogi nadaju da je i ona ušla u gluvu sobu, kako bi radila na novom projektu.

Sve u svemu, u porodici Ražnatović krčka se nešto novo i miriše na neverovatan uspeh!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti