Ovakvu je još niste videli: Stilska transformacija Anastasije Ražnatović (video)

Ovakvu je još niste videli: Stilska transformacija Anastasije Ražnatović (video)

Autor: | 02/10/2020

0

Stil Anastasije Ražnatović neverovatno je inspirativan, s obzirom da njeni izbori variraju od urbanih kežual outfita, do modnih klasika, koji ostavljaju bez daha. Ipak, naviklismo da je viđamo u atraktivnim izdanjima, koja pristaju ne samo njenim godinama, već i njenoj savršenoj figuri.

Anastasija Ražnatović na "Instagramu" je dostigla neverovatnu brojku od milion pratilaca, a sada ovu društvenu mrežu koristi ne samo u poslovne svrhe. Na svojim fotografijama, diktira modne trendove, koji inspirišu mnoge žene. Ipak u ovakvom izdanju je nikada niste videli.

Pročitajte: Aleksandra Prijović jednom puni 25 godina - Anastasija Ražnatović najveselija na žurki, slavljenica nikad lepša (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Dec 1, 2019 at 5:45am PST


Kratke i uzane haljine, koje savršeno prate njenu vitku liniju, ovoga puta zamenila je potpuno drugačijim odabirom. Za potrebe jednog slikanja, Anastasija je pozirala u bajkovitom ambijentu, a na sebi je imala dugu cvetnu haljinu, na puf rukave. U ovoj beloj haljini, Anastasija je izgledala kao princeza. Romantičnom "outfitu" doprinela je i duga raspuštena kosa, koja je Anastasijinom izgledu dala potpuno drugačiji, romantičan utisak.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Najmlađa Srpkinja kojoj je ovo pošlo za rukom

Iako je do sada nismo često videli u ovakvom izdanju, bajkovit izgled savršeno pristaje lepoj pevačici.

A kako se vama više dopada?

Urbane kombinacije joj bolje stoje!
Prelepo, prava je princeza!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram