Anastasija Ražnatović iskreno o svojoj velikoj ljubavi: Đorđe je stariji i iskusniji, pored njega sam sazrela

Anastasija Ražnatović iskreno o svojoj velikoj ljubavi: Đorđe je stariji i iskusniji, pored njega sam sazrela

Autor: | 27/07/2020

0

Anastasija Ražnatović - dečko Đorđe velika ljubav i podrška... 

Za relaciju na kojoj se odvija život Anastasije Ražnatović “kriva” je ljubav – u Beograd svrati tek na kratko, da vidi svoje, a u Novom Sadu, kod dečka Đorđa, oseća se kao kod kuće.

Malo ste u Novom Sadu, kod dečka Đorđa Kuljića, malo u Beogradu. Da li ste se odomaćili u Srpskoj Atini?

‒ Komotno mogu da kažem da se u tom divnom gradu osećam kao kod kuće. Život se odvija znatno sporije nego u prestonici, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Energija Novog Sada mi baš prija. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

Vi i Đorđe ste već tri godine zajedno, ali još retko viđamo vaše zajedničke fotografije. Zašto?

‒ Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama verujem da je bolje da bar taj deo života sačuvam za nas dvoje.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović plesom zapalila “Instagram”

Anastasija Ražnatović - dečko pored koga uživa

Koliko ste se promenili uz Đorđa? Kada ste počeli da se zabavljate bili ste vrlo mladi, imali ste samo 19 godina.

‒ Zapravo, imala sam 18. Mogu vam reći da je vreme proletelo… Mislim da se osoba u suštini ne menja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas menja. Naravno, normalno je da se čovek, sam po sebi, promeni za četiri godine. Takođe, verujem da je veza s njim tome dosta doprinela, ali ne u smislu “menjanja moje suštine”, već sazrevanja. Đorđe je, ipak, stariji, iskusniji, a ja sam, htela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa lepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni.

Da li, budući da je veza veoma ozbiljna, imate utisak da ste takoreći u braku?

‒ Nemam sa čim da uporedim. (smeh) Nisam bila u braku, ali sumnjam da se mnogo razlikuje od zajedničkog života bez potpisanog papira. Zapravo, nadam se da se uopšte ne razlikuje.

Opširniju priču pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je od 24. jula u prodaji

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Mirko Tabašević, ATA images