Seka Aleksić ponosna na sinove i supruga: Kreirali ste za mene najlepše snove

Seka Aleksić ponosna na sinove i supruga: Kreirali ste za mene najlepše snove

Autor: | 23/02/2020

0

Seka Aleksić ponosna i srećna što može da uživa u svojoj porodici i ljubavi kojoj joj ona pruža, objavila je dirljivu poruku koja je oduševila javnost

Pevačica Seka Aleksić ne krije koliko je srećna što se po drugi put ostvarila u ulozi majke i sinu Jakovu podarila brata Jovana.

Seka se porodila na dan porodične krsne slave Sveti Jovan, zbog čega je odlučila da se maleni dečak ne zove Isak, kako su ona i njen suprug Veljko prvobitno želeli, već Jovan.

Seka je prvu fotografiju novorođenog sina objavila na Instagramu još iz porodilišta.

- Gospodu se zahvaljujemo svaki minit, svaki sekund za ovaj dar! Blagosloven bio sine naš, neka te Sveti Jovan štiti gde god kročio kroz život, mama i tata su tu da se brinu o tebi i neguju te kao i batu Jakova - napisala je pavčica, a zatim i dodala:

- Imaš pravog zaštitnika kući koji te sa nestrpljenjem čeka, tvoj brat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 23. Јан 2020. у 9:23 PST

Dirljiva poruka upućena sinovima i suprugu

A kako je ljubav u Sekinom i Veljkovom domu iz dana u dan sve jača i veća, pevačica je putem svog Instagrama pokazala koliko je zahvalna Bogu na svemu što joj je priredio.

- Vas trojica ste moja direktva veza sa Bogom. I kada sam sa vama, to je mesto posebne Božje prisutnosti. Kreirali ste za mene najlepše snove i rekli mi da spavam. Ne budite me, nego puštate da uživam u ovoj bajci (vama). Zato sedite za stolom za kojim vam služim iskrenu ljubav. Tako se, dragi moji, leže sa osmehom na licu: znamo da smo proživeli još jedan dan u kom se izgovorene reči posebno pamte, male sreće čine mnogo većim, a ljubav deljenjem umnožava - napisala je Seka pored fotografije sa sinovima i suprugom.

Seka Aleksić ponosna - Volela bih da imam petoro dece 

Seka nije skrivala da joj je najveća želja bila da se ostvari u ulozi majke. Dolaskom sina Jakova 2016. godine njen život je postao potpun a brak sa suprugom Veljkom Piljikićem još jači i stabilniji.

Da su deca blagoslov najveći na svetu, Seka dobro zna, zato ne krije da bi želela da ima veliku porodicu.

- Volela bih da imam petoro dece. I ja radim na tome. Dece nikad dosta. Posle ove trudnoće priželjkujem bar još jednu. Ako Bog usliši moje molitve imaćemo još naslednika - iskreno je rekla Seka za domaće medije nakon što je saznala da je trudna po drugi put.

Seka: Jakov nam je objasnio da ni u kom slučaju ne želi sestru, već isključivo brata

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 17. Јан 2020. у 12:45 PST

- Trudnoća je fenomenalna stvar. I žena treba da funkcioniše potpuno normalno. Sad, ja mogu da pričam samo pozitivne stvari. Ali takođe znam da postoje žene koje imaju probleme u trudnoći, mučnine i tako dalje - istakla je pevačica koja nikada nije krila da joj majčinstvo nije došlo preko noći.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti