Slavica Čukteraš razvod ne doživljava tragično: Udata - razvedena, zar je važno?

Slavica Čukteraš razvod ne doživljava tragično: Udata - razvedena, zar je važno?

Autor: | 19/01/2020

0

Pevačica Slavica Ćukteraš razvod od golmana Vladimira Abramova nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje, sve do ovog trenutka!

Slavica Ćukteraš razvod od golmana Vladimira Abramova nije doživela kao tragediju, već kao odluku dvoje odraslih ljudi koji su zarad sreće svog deteta odlučili šta je u njihovom interesu najbolje.

Iako je u medijima već odavno osvanula priča u razvodu, Slavica Ćukteraš nije želela da odgovara na tračeve, te se nije ni jednom oglasila.

Ipak, da bi stala na kraj spekulacijama i tračevima oko povoda za rastanak, pevačica je ispričala šta se desilo u emisiji Premijera vikend specijal.

Pevačica je istakla ovom prilikom da joj je najbitnije što njena ćerka Viktorija ima oba roditelja.

- Nista tu nije senzacionalno, udata - razvedena, zar je važno? Najvažnije je da dete ima oba roditelja, jer kad imaš dete prioriteti se menjaju. Iako ne volim da pričam, Vlada je divan čovek i predivan otac i moja podrška - rekla je pevačica.

Slavica Čukteraš razvod ne doživljava tragično: Udata - razvedena, zar je važno?

Slavica Ćukteraš razvod je krila dugo, ali tek sada je odlučila da otvori sve karte i pred kamerama objasni šta se desilo.

- Viktorija ima tri godine. Ja sam želela da se vratim svom poslu. Vlada nije želeo nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dete imalo srećne roditelje. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Oboje se osećamo fantastično. Godinu dana već nismo zajedno - ispričala je ona i napomenula da joj je izuzetno drago što je Vlada otac njenog detat i što je s njim provela vreme u braku.

Slavica Ćukteraš razvod od Vlade krila godinu dana!

- Drago mi je što sa takvim čovekom imam dete. Bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo seli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas, nego za naše dete - zaključila je Slavica za pomenutu emisiju.

Slavica Ćukteraš razvod ne doživljava kao konačan kraj, jer ljubav iz koje se rodila Viktorija je ono što će nju i Vladu povezivati čitavog života.

Pevačica Slavica Ćukteraš razvod nije doživela traumatično, ali je zato dve godine bila u anksioznom stanju! O borbi sa anksioznošću i napadima panike koji su nastali usled nespavanja, stresa, privikavanja na razne medijske spekulacije, a koje nije odmah znala da prepozna, govorila je otvorenoo u jednoj od emisija:

- Kako sam se borila sama sa sobom tog momenta ne znam ni ja. Svakakve misli dolaze u glavu… Intenzivno je trajalo dve godine – straha, panike, gušenja. Plašila sam se da izađem iz kuće … Jedino nisam imala strah od aviona. Od svega ostalog jesam. Kad odem da se kupam vrata su morala da mi budu otvorena. Plašila sam se da ću se ugušiti. Govorili su mi da tripujem, a kada mi to kažu bude mi sto puta gore. Kasnije mi je doktorka rekla da treba da prekinem da pričam osobama koje ne razumeju, već da to stanje prepoznam, da se sa njim upoznam i kanališem - rekla je o svojoj borbi protiv anksioznosti pevačica Slavica Ćukteraš u emisiji TV Prve Na prvom mestu.

Očigledno je uspešno uspela da se izbori sa sopstvenim strahovima i vrati se poslu koji voli i za koji je rođena. Ali, važan segment svega je i partner, iako bivši, ali koji je u potpunosti shvata i podržava.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti