Sastojci:
1 plavi patlidžan
1 krompir
2 jajeta
50 g švapskog sira
50 g feta sira
0,5 dl pavlake
30 g majoneza
so, biber
Priprema:
1. Patlidžan oprati i ispeći zajedno sa ljuskom u rerni. Zatim ga oljuštiti, ocediti od tečnosti i samleti. Krompir oguliti, iseći na kocke, obariti u slanoj vodi, a potom ispasirati.
2. Jaja obariti, oljuštiti i izrendati na sitno rende.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti samleveni patlidžan, pasirani krompir, rendana jaja, majonez, švapski i feta sir i pavlaka. Dodati začine po ukusu i dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)