Sastojci:
1 plavi patlidžan
1 krompir
2 jajeta
50 g švapskog sira
50 g feta sira
0,5 dl pavlake
30 g majoneza
so, biber
Priprema:
1. Patlidžan oprati i ispeći zajedno sa ljuskom u rerni. Zatim ga oljuštiti, ocediti od tečnosti i samleti. Krompir oguliti, iseći na kocke, obariti u slanoj vodi, a potom ispasirati.
2. Jaja obariti, oljuštiti i izrendati na sitno rende.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti samleveni patlidžan, pasirani krompir, rendana jaja, majonez, švapski i feta sir i pavlaka. Dodati začine po ukusu i dobro izmešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Aco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeNikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)