Sastojci:
1 očišćen som od 1,5 kg
2 šargarepe
1 glavica crnog luka
1 koren peršuna
1/2 korena celera
2 paradajza
1 ljuta papričica
1 paprika
4 dl supe od povrća
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk iseći na kockice, šargarepu, peršun, celer, paradajz, ljutu i slatku papriku iseći na krupnije komade.
2. Na malo ulja propržiti crni luk kako bi postao staklast a zatim dodati preostalo seckano povrće. Zaliti supom da ogrezne i kuvati na umerenoj temperaturi dok ne omekša.
3. Omekšalo povrće izmiksati zajedno sa supom u kojoj se kuvalo i vratiti u šerpu.
4. Soma oprati i iseći na potkovice, dodati u miksano povrće i začiniti po ukusu. Sve zajedno kuvati 15 minuta dok riba ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeJovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim
Ishrana Jovane Joksimović idealna za letnje dane
14/05/2024
Saznajte višeDr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa
Već dobro poznate Dr. Oetker ovsene kaše, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu, od sada su u redizajniranom pakovanju
13/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)