Sastojci:
150 g pilećeg filea
30 g tikvica
60 g plavog patlidžana
30 g paprika babura
30 g crvenog luka
30 g celera
30 g paradajza
10 g rukole
5 g balzamiko sirćeta
5 g semenki bundeve
15 g maslinovog ulja
4 g soli,
1 g bibera
Priprema:
1. Pileći file iseći na tri dela, istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Plavi patlidžan, tikvice, celer, crveni luk i paradajz iseći na kolutove, od paprike oblikovati veći kvadrat. Povrće peći na grilu sa obe strane dok ne porumeni.
3. Na tanjir za serviranje staviti kolut plavog patlidžana, potom poslagati kolutove tikvica, složiti parče piletine, zatim papriku, te opet piletinu, paradajz, crveni luk i na kraju rukolu.
4. Preliti maslinovim uljem, ukrasiti semenkama bundeve i poprskati balzamiko sirćetom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)