Sastojci:
150 g pilećeg filea
30 g tikvica
60 g plavog patlidžana
30 g paprika babura
30 g crvenog luka
30 g celera
30 g paradajza
10 g rukole
5 g balzamiko sirćeta
5 g semenki bundeve
15 g maslinovog ulja
4 g soli,
1 g bibera
Priprema:
1. Pileći file iseći na tri dela, istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Plavi patlidžan, tikvice, celer, crveni luk i paradajz iseći na kolutove, od paprike oblikovati veći kvadrat. Povrće peći na grilu sa obe strane dok ne porumeni.
3. Na tanjir za serviranje staviti kolut plavog patlidžana, potom poslagati kolutove tikvica, složiti parče piletine, zatim papriku, te opet piletinu, paradajz, crveni luk i na kraju rukolu.
4. Preliti maslinovim uljem, ukrasiti semenkama bundeve i poprskati balzamiko sirćetom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)