Sastojci:
1,5 kg šnicli od šarana
1 glavica crnog luka
300 g šampinjona
200 g pirinča
200 g brašna
1 kašika mlevene paprike
3 dl ulja
mešavina začina
biber
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi pomešati brašno i mlevenu papriku.
3. Crni luk i šampinjone iseći na kockice.
4. Na malo ulja propržiti crni luk, dodati pirinač i šampinjone, te i njih kratko propržiti. Dinstati uz povremeno dolivanje vode dok pirinač napola ne omekša.
5. Vatrostalnu posudu nauljiti i sipati u nju pripremljenu smesu od pirinča. Potom utisnuti pržene šnicle šarana i zaliti vodom. Staviti u zagrejanu rernu na 180 ºC da se zapeče.
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)