Sastojci za jednu osobu:
- 220 g fileta orade
- 100 g spanaća
- 30 g zelenih maslina
- 30 g crnih maslina
- 30 g čeri paradajza
- 30 g kapra
- maslinovo ulje po potrebi
- sok od limuna po ukusu
- so i biber po želji
Priprema:
Filete orade očistite od sitnih kostiju, posolite, zabiberite i ispecite u tiganju. Spanać začinite po ukusu maslinovim uljem i limunovim sokom. Masline, čeri paradajz i kapar isecite na polovine, začinite sokom od limuna i narendajte malo kore. Nalijte maslinovim uljem da dobijete preliv.
Na tanjir servirajte spanać, preko njega stavite filete orade i zalijte ‘Nicoise’ dresingom.
Recepti: kuvar Igor Belošević - restoran „Grafičar“
Foto: Mirko Tabašević
Slične Vesti
Pročitajte još
Dami od stila kao što je Aleksandra Radović pristaje upravo ovakav parfem, nosi dozu svežine
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)