Uz ove savete, izgubićete višak kilograma kao od šale

Uz ove savete, izgubićete višak kilograma kao od šale

Autor: | 08/05/2015

0

I pored toga što imamo jaku volju da svoju liniju dovedemo do savršenstva, put do cilja može biti veoma naporan. Zbog toga vam predstavljamo zabavne načine da se rešite suvišnih kilograma.

1. Postavljanje stola

Uložite malo više truda u posatvljanje stola. Lepo dekorisana trpeza vas može motivisati da više cenite svaki obrok. Stavite lep stolnjak, iznesite svečanije tanjire i priibor i neka svaki trenutak za trpezom bude ritual u kojem ćete uživati. Jedite polako i uzimajte manje zalogaje, jer je stomaku potrebno oko 20 minuta da registruje da je pun, piše time.com.

2. Jedite napolju

Svež vazduh i prijatno okruženje povećava uživanje u hrani. Zbog toga, svaki put kada ste u mogućnosti izađite u dvorište ili prošetajte do omiljenog parka i uživajte u obroku na svežem vazduhu.

3. Osvežite tanjir

Izaberite hranu različitih boja i neka u tanjiru najviše bude mesta za povrće i proteine a malo za ugljene hidrate.

4. Budite kreativni i pohvalite se

Probudite svoju maštu i potrudite se oko dekoracije specijaliteta, sigurno ćete više uživati u zdravijim obrocima. Igrajte se kombinovanjem boja i oblika hrane. Možete se pohvaliti i svojim prijateljima preko društvenih mreža fotografijom svog gastronomskog remek-dela.

5. Takmičite se

Postavite cilj zajedno s prijateljima, partnerom ili kolegama i zajedno se potrudite da ga ostvarite. To će vam biti dodatna motivacija da zdrava hrana i pravilna ishrana budu vaš izbor, a savršena liniija i bolje zdravlje vredna nagrada na kraju puta.

Izvor: stvarukusa.rs

Foto: freedigitalphotos.net/patrisyu

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti