Sastojci:
3 jajeta
120 grama bele čokolade
120 grama kremastog svežeg sira
Priprema:
Prebacite smesu za tortu u namašćen kalup za torte, a kalup stavite u dublju tepsiju. Tepsiju ispunite vodom, koja će osigurati nežniju termičku obradu namirnica. Pecite tortu 15 minuta na 170 stepeni. Zatim smanjite temperaturu na 160 stepeni i ostavite da se peče još 15 minuta. Nakon toga isključite rernu, i ostavite tortu od sira još 15 minuta.
Poslužite je hladnu uz omiljeno letnje voće.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)