Sastojci:
3 jajeta
120 grama bele čokolade
120 grama kremastog svežeg sira
Priprema:
Prebacite smesu za tortu u namašćen kalup za torte, a kalup stavite u dublju tepsiju. Tepsiju ispunite vodom, koja će osigurati nežniju termičku obradu namirnica. Pecite tortu 15 minuta na 170 stepeni. Zatim smanjite temperaturu na 160 stepeni i ostavite da se peče još 15 minuta. Nakon toga isključite rernu, i ostavite tortu od sira još 15 minuta.
Poslužite je hladnu uz omiljeno letnje voće.
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)