U obilju japanskih specijaliteta napravljenih od najkvalitetnije sveže ribe, predstavljamo vam najpopularnije, idealne za letnji period, jer su lako svarljivi!
Tanko izrezani komadi sveže ribe serviraju se bez pirinča
Sastojci za 2 osobe:
• 300 g lososa
• 300 tune
• 25 g wasabi začina
• 25 g kiselog đumbira
U tradicionalno japansko jelo spada sveže ulovljeni losos i tuna, koji se serviraju tanko isečeni na komade bez pirinča, samo sa japanskim začinom wasabi i komadićima kiselog đumbira.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)