U obilju japanskih specijaliteta napravljenih od najkvalitetnije sveže ribe, predstavljamo vam najpopularnije, idealne za letnji period, jer su lako svarljivi!
Tanko izrezani komadi sveže ribe serviraju se bez pirinča
Sastojci za 2 osobe:
• 300 g lososa
• 300 tune
• 25 g wasabi začina
• 25 g kiselog đumbira
U tradicionalno japansko jelo spada sveže ulovljeni losos i tuna, koji se serviraju tanko isečeni na komade bez pirinča, samo sa japanskim začinom wasabi i komadićima kiselog đumbira.
Pročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)