U obilju japanskih specijaliteta napravljenih od najkvalitetnije sveže ribe, predstavljamo vam najpopularnije, idealne za letnji period, jer su lako svarljivi!
Tanko izrezani komadi sveže ribe serviraju se bez pirinča
Sastojci za 2 osobe:
• 300 g lososa
• 300 tune
• 25 g wasabi začina
• 25 g kiselog đumbira
U tradicionalno japansko jelo spada sveže ulovljeni losos i tuna, koji se serviraju tanko isečeni na komade bez pirinča, samo sa japanskim začinom wasabi i komadićima kiselog đumbira.
Pročitajte još
Četiri kore, čokolada, puding i maline: Recept za Baron tortu koju je Čkalja obožavao
Recept za Baron tortu
28/03/2024
Saznajte višeDivlja čaga, moćno oružje iz Sibira koje čuva vaše zdravlje
Ekstrakt divlje čage je moćni preparat iz Sibira
26/03/2024
Saznajte višeOvako se hranio genije: Nikola Tesla imao je veoma strog režim, a jedan obrok nikada nije preskakao
Ishrana Nikole Tesle bila je specifična
26/03/2024
Saznajte višeLilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
Lilly Drogerie uručile donaciju Ženskom centru Milica
25/03/2024
Saznajte višeOvako se sin uči da postane džentlmen i šmeker: Đoković uveo strogo pravilo Stefanu
Pravilo Novaka Đokovića za sina Stefana
23/03/2024
Saznajte više
Komentari (0)