Kuhinja i dnevni boravak zajedno

Kuhinja i dnevni boravak zajedno

Autor: | 02/09/2015

0

Postoje kuće i stanovi gde su kuhinja i dnevni boravak predstavljeni u jednu zajedničku celini. Nema pregradnih zidova, već su komadima nameštaja podeljene, time su predstavljene u jednu prostoriju.

Nudimo vam par saveta i ideja kako to može da funkcioniše u jednoj zajedničkoj prostoriji. Kuvanje i kuhinjske aparate koristite u području kuhinje dok je dnevni boravak dizajniran da bude atraktivan i udoban. Vizuelnu granicu u vidu kuhinjskih ugradnih aparata predstavlja odvajanje od dnevnog boravka i time stvara modernu dnevni boravak - kuhinja kombinaciju.

Ako su dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji, on donosi osećaj prostranosti, ali pri tom treba voditi računa da ove dve oblasti ne gube na svojo individualnosti. Ova razlika se može postići upotrebom pogodnih kombinacija boja, nameštaja i drugih dekorativnih pribora. Na taj način će ove dve oblasti biti optički odvojene.

Koristite kontrastne boje ili izaberite zajedničku šemu boja za obe oblasti. Bojama možete dati akcenat na drugu oblast. Ako ste bež, žutom ili krem bojom bojili kuhinju, istom tom bojom dajte akcenat u dnevnom boravku, u vidu neke slike, lampe, prekrivača ili jastučića.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Thinkstock hellomagazin
Tagovi: dekor

Najnovije vesti