Slavne dame koje ne mogu da započnu dan bez vežbanja

Slavne dame koje ne mogu da započnu dan bez vežbanja

Autor: | 24/10/2015

0


Iako se o slavnima misli prečesto kao na razmažene ličnosti, one to neretko nisu. Poput ove tri dame koje i pored bogatstva i slave svoj dan započinju rani ujutro, vežabanjem.
Gvinet Paltrou

Glumici Gvinet Paltrou zdravlje je na prvom mestu. Ona se budi u 4.30 sati kako bi radila jogu.

- Ne volim da ustajem rano, ali kada sebi zacrtam cilj to tako mora i da bude. Kada vežbam šest dana nedeljno i jedem organsku hranu, osećam se mnogo bolje - rekla je Gvinet Paltrou.

Mišel Obama


Prva dama Amerike Mišel Obama vežbanje stavlja na prvo mesto svojih jutranjih obaveza. Mišel se budi svako jutro u 4.30 a povodom toga izjavila je sledeće:

- Nikada mi nije bio problem da ustanem rano ako sam to morala da činim zbog dece. Mešutim, kada sam morala da počnem sa treniranjem, u početku je bilo problema. Često sam mislila: “O, ne mogu da ustajem u 4.30 časova. Ali sam to promenila, ako ne vežbam, ne osećam se dobro i postajem depresivna - izjavila je prva dama Amerike.

Ana Vintur

Glavna urednica časopisa “Vogue” Ana Vintur u 6.45 sati počinje sa realizovanjem svojih ideja. Naime, čuvena urednica do tada uspe da odradi i teniski meč, na koji svakog jutra odlazi u 5.45 časova.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin