Sastojci
1/4 šolje meda
1/3 šolje soja sosa
1/2 kašičice bibera
4 čena belog luka, izgnječena
kašika rendanog đumbira
4 šnicle pilećeg belog mesa srednje veličine
Priprema
2. Stavite u kesu i piletinu, sve promešajte, zatvorite kesu i čuvajte u frižideru nekoliko sati, najbolje preko noći.
3. Mariniranu piletinu stavite na pleh obložen aluminijumskom folijom i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 45 minuta.
4. Marinadu nemojte bacati. Dok se piletina peče, zagrejte marinadu na šporetu, pa njome premazujte piletinu na svakih desetak minuta dok se peče.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)