Sastojci
3 para pilećih grudi
kašičica bosiljka
kašičica mlevene paprike
1/2 kašičice peršuna
1/2 šolje meda
1/2 šolje senfa
so, biber
Priprema
2. Piletinu posolite i pobiberite i poređajte u pouljen pleh za pečenje. U posudi pomešajte med, senf, bosiljak, mlevenu papriku i peršun. Dobro promešajte, pa polovinom prelijte piletinu.
3. Piletinu pecite 30 minutau zagrejanoj rerni. Piletinu zatim okrenite i premažite ostatkom sosa. Pesite još 10 do 15 minuta. Sačekajte 10 minuta da se meso ohladi pre nego što ga poslužite.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)