Brza i jednostavna pasta koje možete obogatiti sastojcima po želji i poslužiti kao prilog uz glavno jelo.
Sastojci:
- 450 g testenine
- kašičica usitnjenog belog luka
- 3 kašike rendanog parmezana
- 4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
1. U šerpu sipajte vodu, posolite i kuvajte dok ne počne da vri. Dodajte testeninu i kuvajte oko 10 minuta. Nakon toga procedite testeninu.
2. U tiganju blago propržite beli luk na malo ulja.
3. Dodajte testenini beli luk, maslinovo ulje i parmezan. Sve dobro promešajte.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)