Skockani u 60 sekundi: Pretvorite dnevni look u večernji u pet poteza (video)

Skockani u 60 sekundi: Pretvorite dnevni look u večernji u pet poteza (video)

Autor: | 13/12/2015

0

Da biste se iz poslovnog stajlinga presvukli u svečaniji, večernji izgled i osećali se sveže i dobro na after work žurki ne morate dugo da se spremate i menjate čitav outfit.

Štaviše, možete da budete gotovi za svega jedan minuti, a za "transformaciju" će vam treba samo klasični komadi iz garderobe i toaletne torbice.

Ponesite potrebnu odeću sa sobom na posao, sledite sledećih pet jednostavnih koraka i u trenu ćete biti spremni za zabavu.

1. Ravne cipele zamenite onima na visoku štiklu.

2. Sako zamenite kožnom jaknom ili nekom drugom jaknom upečatljivog materijala ili detalja.

3. Dodajte boje. Namažite usne ružem u crvenoj ili nekoj drugoj upečatljivoj boji. Neka vam karmin posluži i kao rumenilo - nanesite ga malo na jagodice i razmažite.

4. Stvorite lagani smokey eye bez korišćenja senke. Upotrebite crnu olovku koja na jednom kraju ima sunđerčić pomoću koje ćete lako i pravilno razmaziti olovku po celom kapku.

5. Raspustite kosu. Da biste opuštenoj kosi vratili lepršavost i volumen, protrljajte teme prstima kružnim pokretima. Može da vam pomogne i šampon za suvo pranje kose koji se nanosi na koren pa daje kosi volumen i sveži miris.

U videu pogledajte kako da se u jednom minutu spremite iz dnevnog looka u večernji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/thinkstock hellomagazin
Tagovi: lepota