Viktorijini anđeli: Vežbanjem do savršene linje

Viktorijini anđeli: Vežbanjem do savršene linje

Autor: | 15/12/2015

0

Najlepšim ženama na svetu smatraju Viktorijine anđele. One su uzor devojčicama i san su svakog muškarca. To su modeli "Victoria’s Secret", koji i te kako vode računa o svom telu. Da biste izgledale kao Lili Oldridž, Alesandra Ambrosio, Kendal Džener ili Adrijana Lima, koja je rodila dve devojčice, potrebno je dosta truda. Otkrivamo vam koje su to vežbe koje vole Viktorijini anđeli.

RUKE I RAMENA

Vitku liniju i zategnutu figuru Adrijana Lima održava kik-boksom, njenom omiljenom aktivnošću. Budući da godinama trenira ovaj sport, ruke i ramena su joj veoma lepo oblikovani i definisani. Nekadašnja supruga Marka Jarića više puta je istakla da je višak kilograma posle porođaja istopila zahvaljujući treninzima kik-boksa.

- Zauzmite raskoračni stav i naizmenično podižite ruke ispred sebe do ramena, jednu pa drugu. Idealno bi bilo da u svakoj ruci imate po jedan teg od kilogram. Kada ruku podignete ispred sebe do visine ramena, vratite je u prvobitni položaj. Ruke u kojima držite tegove od jednog kilograma podignite sa strane, do visine ramena, a potom ih lagano vraćajte u početni stav, sa rukama pored tela. Pazite da ne budu u potpunosti ispravljene već savijene u laktu pod uglom od trideset stepeni.

TRBUŠNJACI

Da biste imali seksi definisan stomak kao Lili Oldridž, potrebno je da radite vežbe za donje trbušne mišiće.

- Lezite na leđa, raširite noge i zategnite stomak. Podignite desnu nogu i levu ruku, a gornji deo tela okrenite udesno. Zatim se polako podižite i spuštajte, vodeći računa da vam noga ostane podignuta, a stomak uvučen. Ponovite dva seta po osam vežbi za obe noge.

ZADNJICA


Alesandra Ambrosio poznata je po tome što obožava fitnes, a najviše po zategnutoj zadnjici. Kaže da je suština da se pri vežbanju jačaju zadnji deo nogu i donja leđa.

- Lezite na leđa, napravite mali most i blago raširite noge da bi vam zadnja loža i leđa bili zategnuti. Zatim se podignite na prste, spojite butine, uvucite stomak i blago se izvijte uvis. Ponovite četiri serije po osam vežbi. Potom lezite potrbuške sa ispruženim nogama. Uvucite stomak i oslonite se laktovima o pod. Savijte nogu u kolenu i podižite je dok ne osetite kako vam se zadnjica zateže, pa je zatim spustite. Uradite četiri serije po osam vežbi.

NOGE

Kendal Džener ima prelepe noge zahvaljujući tome što se bavila plesom. Njihovu formu održava tako što radi baletske vežbe na šipki, a našim čitateljkama će poslužiti i stolica sa naslonom.

- Stanite na desnu nogu, a levu podignite unazad. Lagano savijte nogu na kojoj stojite, a drugu ispravite tako da vam leđa ostanu prava. Zatim blago spojene ruke polako podignite iznad glave, vodeći računa da vam je stomak uvučen, a leđa ravna. Spuštajte se i podižite osam puta, napravite dve serije, a onda promenite nogu. Potom lezite na bok s ispruženom desnom nogom, levu savijte i stopalo postavite pored desnog kolena. Držeći desnu nogu ispravljenom, podižite i spuštajte levu nogu. Pokušajte da napravite četiri serije po osam vežbi, po dve za svaku nogu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News