#BIGRaspevanaJelka: Dođite na druženje sa Natašom Ilić i horom škole "Vasa Stajić"

#BIGRaspevanaJelka: Dođite na druženje sa Natašom Ilić i horom škole "Vasa Stajić"

Autor: | 21/12/2015

0


Vesela i raspevana manifestacija "Singing Christmas Tree" u toku je u BIG Shopping Centru, koja je po prvi put otvorena u Srbiji, po uzoru na svetske metropole.

Juče, pete večeri Raspevane Jelke, družili smo se sa Florijanom Balažom i "Limanskim bećarima", a nakon njih veče je ulepšao hor somborskog pevačkog društva "Šareni vokali".

Novu nedelju započinjemo sa novim gostima i mališanima koji će nam izvoditi božićne i novogodišnje pesmice.

Večeras od 18 časova nastupiće hor O.Š. "Vase Stajić", a podršku će im pružiti voditeljka Nataša Ilić, koju smo pitali po čemu pamti praznike kada je bila mala, kao i koja joj je omiljena novogodišnja pesmica:

- Porodica, sreća, pokloni, osmesi... Obožavala sam novogodišnje praznike, jer su tata i mama imali više vremena, pa smo gledali filmove i išli u kupovinu. Sećam se da su puštali "Supermena" više godina zaredom, a sestra i ja smo mu se iznova radovale :) Nekada su nekako sva deca posle crtaća u 19.15 išla na kupanje i u krevet , ali su novogodišnji praznici bili specijalna i posebna prilika da se ostane duže budan, joj te sreće i radosti :) Obavezni pokloni ispod jelke u kesi providnoj sa Deda Mrazom, sa puno slatkiša i nezaobilaznom narandžom. Baka Irena je kupovala po želji i to je bilo posebno smišljeno i napisano pismo Deda Mrazu. Divna sećanja.. eh kad bi se vreme moglo vratiti. Omiljena novogodišnja pesma mi je "Deda Mraze, Deda Mraze, ne skreći sa staze... ne oklevaj, ne dremaj, već poklone spremaj!", a može i "Nova godina kuca na vratima, čaše gore svi, čaše gore svi, HEJ!".

Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin Hello! i UNICEF.

Detaljan program možete pogledati OVDE

Komentari (0)

Loading
Promo Promo