Sastojci:
- 400 g pileće džigerice
- 200 g listova slanine
- 150 g suvih šljiva bez koštica
- ulje
- čačkalice
Priprema:
1. Džigerice uzdužno preseći napola tako da se od jedne dobiju dve polovine. Očistiti ih od žilica.
3. Na svaki list slanine staviti komad džigerice i suve šljive a zatim pažljivo urolovati i probosti čačkalicom.
4. U teflonski tiganj sipati malo ulja a zatim poslagati u njega paketiće džigerice u slanini. Poklopiti ih i peći najpre sa jedne a potom i sa druge strane dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)