Sastojci:
- 400 g pileće džigerice
- 200 g listova slanine
- 150 g suvih šljiva bez koštica
- ulje
- čačkalice
Priprema:
1. Džigerice uzdužno preseći napola tako da se od jedne dobiju dve polovine. Očistiti ih od žilica.
3. Na svaki list slanine staviti komad džigerice i suve šljive a zatim pažljivo urolovati i probosti čačkalicom.
4. U teflonski tiganj sipati malo ulja a zatim poslagati u njega paketiće džigerice u slanini. Poklopiti ih i peći najpre sa jedne a potom i sa druge strane dok ne porumene.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)