Sastojci:
- 2 jajeta
- 1 dl ulja
- 2,5 dl mleka
- 6 kašika brašna
- 15 kašika palente
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 150 g švapskog sira
- 1 dl mineralne vode
- 150 g domaćih kobasica
- 150 g čeri paradajza
- so
Priprema:
1. Belanca odvojiti od žumanaca i umutiti u čvrst sneg.
3. U pripremljenu smesu dodati sneg od belanaca i polako promešati.
4. Manje kalupe za projice nauljiti i posuti brašnom pa sipati u njih pripremljenu smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok projice ne porumene.
5. Na čačkalice nabosti po kolut kobasice i jedan šeri paradajz i probosti kroz svaki komad proje.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Kako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)