Ana Mihajlovski Grubin otkriva tajnu svoje lepote

Ana Mihajlovski Grubin otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 26/03/2014

0


Televizijska voditeljka Ana Grubin, koja je tokom višegodišnje karijere bila zaštitno lice mnogih televizijskih formata, oduvek je privlačila pažnju javnosti, kako svojim pozitivnim, vrcavim stavom i neposrednošću, tako i elokventnošću i privlačnim izgledom. Ona je devojka koja definitivno poseduje „x faktor“, a njen rad u istoimenom šou-programu nije prošao nezapaženo. Iako je poslednjih nekoliko godina nije bilo na malim ekranima, sudeći po reakcijama, tridesetjednogodišnja lepotica veoma je nedostajala publici. Lepša nego ikad, sa kratkom frizurom i vitkim stasom, izazvala je brojne pozitivne komentare. Ana je nedavno za magazin „Hello!“ govorila kako je doživela reakcije publike na račun njenog izgleda:
- Kao javna ličnost, a sada i kao voditelj najgledanijeg muzičkog takmičenja, spremna sam da se suočim i sa negativnim komentarima. Pre nekoliko meseci imala sam dva kilograma manje i niko nije komentarisao da sam premršava. Godinama izgledam isto, verovatno je kratka kosa uticala na celokupni utisak. U svakom slučaju čuvaću se ovih dana udara groma i sličnih dešavanja jer prvi put u životu dobijam više komplimenata nego negativnih kritika.
U popularnom televizijskom projektu Ana se pojavila sa potpuno novim imidžom, na koji je presudno uticala promena frizure jer se ošišala na kratko, kao čuvena Tvigi. Bivša gospođica Mihajlovski prethodnih godina umereno je menjala imidž, pa je tako od plavuše sa kosom srednje dužine kakva je bila u emisiji „Leteći start“, kojom se proslavila, s vremenom naizmenično skraćivala i ponovo puštala kosu, u zavisnosti od životne faze u kojoj je bila. Tek pre nekoliko meseci odlučila je da se prvi put ošiša skroz kratko, a zahvaljujući lepim crtama lica i jedinstvenoj harizmi i osmehu, ova frizura joj odlično pristaje.
- Kosu sam mesecima postepeno šišala. U osnovnoj školi imala sam kratku kosu, dugo sam razmišljala da je ponovo skratim, ali sam se pomalo plašila. Sada sam dovoljno samouverena, pa sebi mogu da dozvolim jedan takav eksperiment - rekla je za naš magazin voditeljka koja se istakla i u humanitarnim angažmanima, poput fonda „Dinar za sve“, gde se veoma angažovala.
Uprkos promenama frizure, zgodna voditeljka nikada nije pravila drastične promene u boji kose. Uglavnom je farba u različite nijanse plave boje, koju ponekad osvežava pramenovima.
Prirodnu lepotu Ana brižljivo održava pravilnom negom kože lica, pa je mejkap stručnjacima, koji su zaduženi za njen izgled prilikom javnog pojavljivanja, posao umnogome olakšan. Jedan od naših najboljih šminkera Dušan Lazić, koji često sarađuje sa „Grubinom“, tvrdi da njoj nije potreban jak mejkap i zato se uvek trudi da koristi što manje šminke kojom samo ističe konture njenog lica. Ana dobro može da iznese i jarke i mirnije zemljane boje, a u zavisnosti od potrebe njen mejkap artist Dušan Lazić bira određene nijanse. Za magazin „Hello!“ otkriva na koji način šminka ovu televizijsku zvezdu i zahvaljujući kojim proizvodima postiže da Ana uvek blista na malim ekranima.

TEN:
- Ana ima izuzetno negovano lice, što znači da je njena koža idealno balansirana, nije ni suva ni previše hidrirana. Zato je, kada radim sa njom, dovoljno da koristim samo blagu podlogu i uglavnom se odlučujem za puder sa mineralima marke „MAC“. Nanosim joj obavezno i korektor i mali sloj pudera u prahu, tek da matiram lice. Za isticanje crta lica radim senčanje bronzerom i rumenilom, a finiš, kada je reč o tenu, podrazumeva isticanje kontura lica mineralnim šimerom koji se nanosi u predelu iznad jagodica, usana i ispod obrva.

OČI:

- Odlučili smo da oči istaknemo prirodnim nijansama pa sam koristio senke u boji peska, dima i lavande. Izabrao sam senke sa dodatkom šimera i svetlucavih čestica jer sa takvim proizvodima postiže se efekat svežine i celokupan izgled postaje znatno bolji. Linija oka istaknuta je olovkom koja je takođe u prirodnoj nijansi dima, dok je završnica podrazumevala iščešljavanje trepavica.

USNE:
- Ana ima karakterističan oblik usana, čime se uvek rukovodim kada je šminkam. Budući da smo želeli da ovaj mejkap bude što prirodniji odlučili smo da na usnama ima ruž u neutralnoj nijansi. Koristio sam samo karmin marke „MAC“, preko njega sam naneo mali sloj balzama, čime sam postigao da njena usta dobiju na volumenu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti