Ana Mihajlovski Grubin: Tuđa privatnost me ne interesuje, svoju ne želim da delim

Ana Mihajlovski Grubin: Tuđa privatnost me ne interesuje, svoju ne želim da delim

Autor: | 19/04/2014

0


Po završetku muzičkog takmičenja „X faktor“, Ana Grubin odlučila je da se oproba i u ulozi manekenke, pa je svoju vitku liniju pokazala na poslednjoj večeri beogradske „Nedelje mode“. Na „Perwoll nedelji mode“ popularna voditeljka prošetala je pistom na reviji brenda „Lepa Couture“, iza koga stoji mlada dizajnerka Lepa Danojević. Zanosna u izazovnom čipkastom bodiju bež boje, Ana je ponosno istakla svoju savršenu figuru, a da se izvrsno osećala u ulozi modela govore i fotografije koje je postavila na svoj „Instagram“ profil. Društene mreže su se usijale od pozitivnih reakcija koje je izazvao ovaj kratak, ali efektan izlet u svet mode, na koji se prošle nedelje odlučilo lepo lice sa malih ekrana.
Pored brojnih javnih ličnosti, Anu je iz prvog reda bodrio i suprug Marko Grubin s prijateljima. Njegovo pojavljivanje na ovom događaju bilo je pravi presedan, s obzirom na to da voditeljka privatan život i porodicu brižno čuva i vešto krije od očiju radoznale javnosti.
- Prezenter sam na televiziji i sve što bi nekoga trebalo da zanima je ono što pokazujem u tih nekoliko sati emisije koju vodim. Tuđa privatnost me ne interesuje, pa ni svoju ne želim da delim. Sloboda je neprocenjiva i niko nema pravo da je drugima narušava. Ako nemate privatnost, nemate ni slobodu - rekla je Ana nedavno u intervjuu za magazin „Hello!“.
Kada je odjavljivala poslednju emisiju „X faktora“, poručila je publici da je neko vreme neće videti. Time je verovatno najavila da će se ponovo povući u medijsku ilegalu kako bi se više posvetila porodici i svom humanitarnom fondu „Dinar za sve“.
- Naš fond podržao je mnoge porodice značajnim novčanim svotama, ali nedovoljnim da se svi njihovi problemi reše. Učinili smo više od mnogih, a sigurno je da se tu nećemo zaustaviti. Nije sramota ne uspeti, sramota je ne pokušati.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin