SASTOJCI:
- filet somovine
- 100 ml belog vina
- so
- biber
- Moja Kravica maslac
Za sos:
- 20 ml bistre riblje supe
- 30 g maslaca
- 100 ml Moja Kravica KUHINJICA pavlake za kuvanje
- prstohvat šafrana
PRIPREMA:
File somovine posoliti, pobiberiti, pa kratko propržiti u vrelom ulju. Naliti belo vino pa kuvati dok ne ispari.
U međuvremenu u manju posudu sipati riblji bujon, dodati maslac, Moja Kravica KUHINJICA pavlaku za kuvanje i prstohvat šafrana pa prokuvati na tihoj vatri. File somovine preliti pripremljenim sosom i poslužiti odmah.
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)