Sastojci:
- 500 g fileta oslića
- 3 glavice crnog luka
- 2 šargarepe
- 1 paštrnak
- 1 dl pavlake
- 1 limun
- 2 kašike gustina
- 4 kašike ulja
- mešavina začina, biber
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i paštrnak očistiti i iseći na kockice.
3. Na malo ulju propržiti crni luk, pa dodati šargarepu i paštrnak te i njih kratko propržiti. Nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode po potrebi.
4. Kada je povrće napola dinstano, sipati 2 l vode i ostaviti da proključa.
5. U ključalu čorbu dodati začine po ukusu, mešavinu gustina sa malo vode i kratko prokuvati. Potom dodati filete oslića i kuvati dok riba ne omekša.
6. U gotovu čorbu umešati neutralnu pavlaku i sok od limuna.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)