Sastojci:
- 800 g telećeg mesa od buta
- 3 glavice crnog luka
- 1 šargarepa
- 400 g njoka
- 200 g graška
- 1/2 kašičice mlevene paprike
- 50 g celera
- 2 kašike paradajz pirea
- 1 dl belog vina
- mešavina začina, ulje
- malo mirođije
Priprema:
1. Crni luk, šargarepu i celer očistiti i iseći na kockice.
3. Na malo ulja propržiti crni luk, a zatim dodati celer i šargarepu te i njih kratko propržiti.
4. Potom dodati teletinu i pržiti je dok ne promeni boju. Nastaviti sa dinstanjem uz dolivanje vode po potrebi dok meso ne omekša.
5. Zatim dodati grašak, mlevenu papriku, mirođiju, paradajz pire i belo vino pa nastaviti sa kuvanjem.
6. Pred kraj dodati obarene njoke, začiniti po ukusu i promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)