Sastojci:
- 6 svinjskih krmenadli
- 2 dl belog vina
- 2 dl soka od paradajza
- 2 dl mleka
- 0,5 dl ulja
- 1 kašičica šećera
- 100 g brašna, so
- mešavina začina
Priprema:
1. Svinjske krmenadle istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu. Potom ih uvaljati u brašno.
3. U odgovarajuću vatrostalnu posudu sipati polovinu pripremljene smese, potom poslagati krmenadle i preliti ih preostalom mešavinom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok suvišna tečnost ne uvri a meso ne omekša.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)