Sastojci:
- 600 g pilećeg belog mesa
- 2 manje crvene paprike
- 2 paradajza
- 2 glavice crnog luka
- 2 dl neutralne pavlake
- 2 čena belog luka
- 6 dl pileće supe
- mešavina začina, ulje
Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na rebarca, paradajz i papriku na kocke, a beli luk što sitnije iseckati.
3. Na masnoći od mesa kratko propržiti crni i beli luk.
4. Vatrostalnu posudu nauljiti i u nju poslagati piletinu. Prekriti je prženim lukom, a zatim rasporediti papriku i paradajz.
5. Neutralnu pavlaku sjediniti sa pilećom supom i začiniti po ukusu pa preliti preko paprike i paradajza.
6. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok suvišna tečnost ne uvri.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)