Sastojci:
- 600 g pilećeg belog mesa
- 2 dl pileće supe
- 300 g milerama
- 2 dl neutralne pavlake
- 200 g gotovih mlinaca
- 150 g kačkavalja
- 0,5 dl ulja
- mešavina začina, kari
Način pripreme:
. Pileće belo meso iseći na šnicle i istanjiti tučkom.
3. Posebno sjediniti pileću supu, mileram, neutralnu pavlaku, kari i začine po ukusu.
4. Vatrostalnu posudu nauljiti i po dnu rasporediti pržene šnicle.
5. Preliti ih polovinom smese od pavlake i prekriti mlincima. Zatim sipati preostali preliv i posuti rendanim kačkavaljem.
6. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni, a suvišna tečnost ne uvri.
Izvor: Dobra hrana
Pročitajte još
Slavimo Svetog Luku: Danas ova stvar mora da se uradi da se otera bolest iz kuće
Sveti Luka običaji na današnji dan
31/10/2024
Saznajte višeKako od XXL do M? Vesna Milanović drastično smršala, poštovala samo 3 pravila
Dijeta Vesne Milanović pomoću koje je skinula kilograme
30/10/2024
Saznajte višeRecept Marije Veljković za kolač iz šolje, deca ga obožavaju
Recept Marije Veljković za kolač iz šolje
29/10/2024
Saznajte višeIzložba ART&HOME u AFI Home Skyline - Gde se umetnost susreće sa društvenom odgovornošću
Izložba ART&HOME u AFI Home Skyline - Gde se umetnost susreće sa društvenom odgovornošću
28/10/2024
Saznajte višeI sladak obrok može biti zdrav: Doručak Danijele Dimitrovski je najbolji primer
Doručak Danijele Dimitrovske za energičan početak dana
28/10/2024
Saznajte višeMesto gde Luka caruje: Gagi na Zlatiboru sagradio raj za unuka FOTO
Vikendica Gagija Jovanovića na Zlatiboru je njihovo omiljeno mesto
27/10/2024
Saznajte više
Komentari (0)