Sastojci:
- 800 g svinjskog mesa od buta
- 2 glavice crnog luka
- 1 dl neutralne pavlake
- 2 čena belog luka
- 1 kašika senfa
- 4 dl juneće supe od kocke
- 4 kašike ulja
- brašna po potrebi
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Svinjski but iseći na šnicle pa ih istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Šnicle premazati senfom i uvaljati u brašno. Zatim ih pržiti na vrelom ulju dok ne porumene, te ih izvaditi i ostaviti na toplom.
3. Crni luk iseći na kockice i propržiti na masnoći od mesa. Dodati senf i pasirani beli luk pa naliti supom i ostaviti da proključa.
4. Potom vratiti šnicle i kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
5. Pred kraj kuvanja dodati neutralnu pavlaku i začine po ukusu pa promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)