Sastojci:
- 800 g svinjskog mesa od buta
- 2 glavice crnog luka
- 1 dl neutralne pavlake
- 2 čena belog luka
- 1 kašika senfa
- 4 dl juneće supe od kocke
- 4 kašike ulja
- brašna po potrebi
- mešavina začina
- biber
Priprema:
1. Svinjski but iseći na šnicle pa ih istanjiti tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Šnicle premazati senfom i uvaljati u brašno. Zatim ih pržiti na vrelom ulju dok ne porumene, te ih izvaditi i ostaviti na toplom.
3. Crni luk iseći na kockice i propržiti na masnoći od mesa. Dodati senf i pasirani beli luk pa naliti supom i ostaviti da proključa.
4. Potom vratiti šnicle i kuvati na umerenoj temperaturi dok meso ne omekša.
5. Pred kraj kuvanja dodati neutralnu pavlaku i začine po ukusu pa promešati.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)