Sastojci:
100 g kupina
100 g malina
100 g borovnica
2-3 kašike Grand Marnier (likera od pomorandže)
60 g crne čokolade
2,5 dl slatke pavlake
250 g maskarpone sira
1 vanil-šećer
50 g šećera
Za dekoraciju:
30 g rendane čokolade
listići sveže nane
Priprema:
1. Voće oprati, prosušiti i rasporediti u čaše, pa poprskati likerom od pomorandže.
2. Crnu čokoladu izrendati, a slatku pavlaku umutiti u šlag.
3. Maskarpone pomešati sa šećerom i vanil-šećerom, umešati šlag od slatke pavlake i rendanu čokoladu.
4. Dobijeni straćatela krem rasporedite preko voća u čaši i posuti rendanom čokoladom. Ukrasiti listićima nane.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)