Sastojci:
- 2 mala pileta
- 2 limuna
- 12 čenova belog luka
- 1 veza sveže majčine dušice
- maslinovo ulje
- morska so
Način pripreme:
1. Uzmite dva mala pileta u stavite ih u pleh obložen papirom za pečenje.
3. U svako pile stavite po tri čena belog luka, dve kriške limuna i pola veze majčine dušice. Kuvarskim koncem vežite batake svakog pileta jedan za drugi, sa gornje i sa donje strane.
4. Razbacajte ostatak čenova belog luka i kriški limuna oko piletine po plehu. Ugurajte ispod njih cele strukove majčine dušice. Premažite pile maslinovim uljem i posolite morskom solju. Pecite piletinu u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni, 30 - 35 minuta.
5. Servirajte pečeno pile sa zelenom salatom sa dresingom od majoneza, pavlake i luka.
Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!
Izvor: 24Kitchen
Slične Vesti
Pročitajte još
Spektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeJovana Joksimović skinula 25 kilograma, ima trik za one u četrdesetim
Ishrana Jovane Joksimović idealna za letnje dane
14/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)