Sastojci:
- 600 g mlevene junetine
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 200 g graška
- 2 kašike vuster sosa
- 2 dl juneće supe
- 1 dl soka od paradajza
- 700 g krompira
- 20 g parmezana
- 2 kašike pavlake
- 2 kašike putera
- 200 g kačkavalja
- 1 jaje, ulje, so
Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na kockice, šargarepu izrendati na krupno rende.
3. Kada je meso napola dinstano, dodati grašak, vuster sos, sok od paradajza i soli po ukusu te nastaviti sa dinstanjem dok svi sastojci ne omekšaju.
4. Krompir obariti u slanoj vodi a potom ocediti.
5. Obareni krompir ispasirati te sjediniti sa puterom, pavlakom i parmezanom, dodati soli po ukus i promešati.
6. U nauljenu tepsiju sipati smesu od mesa, zatim rasporediti fil od krompira i odozgo posuti rendanim kačkavaljem. Peći u zagrejanoj rerni na 200 ºC dok ne porumeni.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)