Sastojci:
- 1 veća keleraba
- 2 šargarepe
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 80 g celera
- 60 g kupusa
- 5 dl soka od paradajza
- bosiljak
- 3 kašike ulja
- mešavina začina
Priprema:
1. Kelerabu, šargarepu i celer očistiti i izrendati na krupno rende.
3. Na malo ulja propržiti crni i beli luk a zatim dodati šargarepu i celer te i njih kratko propržiti. Nastaviti sa dinstanjem uz povremeno dolivanje vode po potrebi.
4. Kada je povrće napola dinstano, sipati sok od paradajza i istu količinu vode i kuvati dok ne proključa. Zatim dodati kelerabu i kupus i nastaviti sa kuvanjem na umerenoj temperaturi dok povrće ne omekša. Pred kraj kuvanja dodati bosiljak i začine po ukusu.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deca ne mogu da mu odole: Ana Ivanović oduševila receptom za zdrav sladoled (video)
Ana Ivanović ima sjajan predlog za zdravu poslasticu. Zove ga nice cream (izvedeno od ice cream, sladoled)
20/05/2024
Saznajte višeSpektakularno veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost
Ploom nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana
17/05/2024
Saznajte višeStrogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)