Rajan Rejnolds prodaje dom u Los Anđelesu

Rajan Rejnolds prodaje dom u Los Anđelesu

Autor: | 29/07/2013

0

S obzirom na to da želi da se otarasi svog bivšeg života u Los Anđelesu, Rajan Rejnolds ponovo je stavio na prodaju svoj dom iznad Sunset Strip bulevara.
On je ovu kuću kupio u oktobru 2007. godine za 1.715.000 dolara. Nakon što je živeo u njoj skoro šest godina, spreman je da je napusti, kako bi mogao u potpunosti da se posveti svom novom životu u Bedfordu i svojoj novoj supruzi, mladoj Blejk Lajvli, poznatoj po ulozi Serene Van Der Vudsen u seriji "Tračara".
Ovo nije njegov prvi pokušaj da završi sa svojim životom u ovoj losanđeleskoj vili. Več je jednom stavljao na prodaju, ali nije bilo kupaca, pa je zadržao još malo.
Opet je stavljena na tržište u julu 2011.godine, sa početnom cenom od 1.690.000 dolara. Bez ikakve potražnje, Rejnolds je bio prinuđen da spusti cenu još malo, ali i dalje nije bilo kupaca. Kuća je bila u njegovom vlasništvu do danas, kada se opet pojavila na tržištu sa cenom od 1.599.000 dolara. Dve godine kasnije, uslovi prodaje i tržište idu njemu u korist i verovatnije je da će uspeti da proda svoj dom u Los Anđelesu.
Kuća je opisana kao prefinjeni privatni dom u Holivud Hilsu na kraju mirne četvrti. Dom ima privatni ulaz kroz zatvoreno dvorište. Pogodnosti uključuju novi krov, solarno grejanje, kao i francuska vrata. Sa površinom od 170 kvadratnih metara, sadrži dve spavaće sobe, dva renovirana kupatila i gurmansku kuhinju. Dom je idealan za život, ima predivno dvorište i uređeni pejzaž sa pogledima na kanjon.

Izvor: Luxlife.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti