Sastojci:
- 400 g ćurećeg belog mesa
- 250 g ćureće džigerice
- 200 g putera
- 30 g bekon slanine
- 1 dl biljne pavlake
- 4 kisela krastavca
- 2 kašike konjaka
- 2 kašike limunovog soka
- muskatni oraščić, začin C, biber
Priprema:
1. Ćureće meso i džigericu iseći na kocke, slaninu na štapiće, a krastavce izrendati na sitno rende.
3. Preostali puter penasto umutiti pa sjediniti sa mlevenim mesom, dodati umućenu pavlaku, krastavce, konjak, sok od limuna i muskatni oraščić, te sve dobro promešati i začiniti po ukusu.
4. Pripremljenu paštetu ostaviti u frižideru da odstoji najmanje 60 minuta.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Ove "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte višeOmiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)