Sastojci:
- 3 tikvice
- 1 glavica crnog luka
- 150 g praške šunke
- 1/2 veze peršuna
- 100 g kačkavalja
- 5 kašika brašna
- 3 jajeta
- 1 prašak za pecivo
- 3 dl ulja
- 2 dl pavlake
- začin C, so, biber
Priprema:
1. Tikvice oljuštiti, izrendati i posoliti, prašku šunku, luk i kačkavalj iseći na kockice.
3. Kašikom vaditi pripremljenu masu, pa spuštati u vrelo ulje i pržiti dok ne porumeni.
4. Pečene krokete poslagati na tacnu za služenje i preliti ih umućenom pavlakom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Istina je samo jedna: Pesma Đurđevdan nema veze sa ljubavnom pričom, već sa neopisivom tragedijom
Kako je nastala pesma Đurđevdan...
06/05/2024
Saznajte višeKako se čestita Uskrs: Hristos vaskrse, voskrese ili vaskrese?
Kako se čestita Uskrs
05/05/2024
Saznajte višeLjilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)