Sastojci:
- 2 tikvice srednje veličine
- 2 jajeta
- 100 g brašna
- 1 list oblande
- 100 g kajmaka
- 100 g krem sira
- 100 g majoneza
- 5 kiselih krastavaca
- 100 g suvog vrata
- 100 g bekon slanine
- 1 dl ulja
- 100 g kačkavalja
- začin C, so
Priprema:
1. Tikvice očistiti i iseći na kolutove, krastavce sitno iseckati, suvi vrat i bekon slaninu iseći na štapiće, a kačkavalj izrendati na krupno rende.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti krem sir, kajmak i kisele krastavce, začiniti po ukusu, te pripremljenim filom premazati list oblande.
4. Preko fila poređati pohovane tikvice, a po njima ravnomerno rasporediti suvi vrat i slaninu.
5. Filovanu oblandu urolovati, premazati je majonezom i posuti kačkavaljem.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)