Sastojci:
- 2 tikvice srednje veličine
- 2 jajeta
- 100 g brašna
- 1 list oblande
- 100 g kajmaka
- 100 g krem sira
- 100 g majoneza
- 5 kiselih krastavaca
- 100 g suvog vrata
- 100 g bekon slanine
- 1 dl ulja
- 100 g kačkavalja
- začin C, so
Priprema:
1. Tikvice očistiti i iseći na kolutove, krastavce sitno iseckati, suvi vrat i bekon slaninu iseći na štapiće, a kačkavalj izrendati na krupno rende.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti krem sir, kajmak i kisele krastavce, začiniti po ukusu, te pripremljenim filom premazati list oblande.
4. Preko fila poređati pohovane tikvice, a po njima ravnomerno rasporediti suvi vrat i slaninu.
5. Filovanu oblandu urolovati, premazati je majonezom i posuti kačkavaljem.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Prvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte višePrvomajski ručak po recepturi Jelene Đoković: Roštilja i ona, ali na poseban način
Prvomajski ručak Jelene Đoković
30/04/2024
Saznajte višeĐoković jede samo ovaj hleb: Pekar otkrio tačan recept, jedan neverovatni sastojak mu daje svu čar
Recept za hleb koji Đoković jede
29/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)