Sastojci:
- 1,5 kg šargarepe
- 2 dl mleka
- 100 g putera
- 1 dl neutralne pavlake
- 1 kašika gustina
- 1 kašičica šećera
- začin C
Priprema:
1. Šargarepu oljuštiti te iseći na kolutove.
3. U omekšalu šargarepu sipati mleko i neutralnu pavlaku, dodati šećer, začiniti po ukusu, pa posuti gustinom i kuvati uz povremeno mešanje dok se masa ne zgusne.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više

Komentari (0)