Milica Majstorović otkriva tajnu svoje lepote

Milica Majstorović otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 18/04/2012

0

Zvezda muzičkog rijalitija "Operacija trijumf", šarmantna pevačica Milica Majstorović dokazala se u svom poslu, a zavidan talenat pokazala je i u glumi. U popularnoj serije koja se emitovala na televiziji Prva, a čiji nastavak sledi, "Žene sa Dedinja" igrala je jednu od sporednih ali zapaženih uloga. Lepa umetnica, učestvovala je na mnogim muzičkim takmičenjima, vredno radi, a od nedavno je u ulozi voditelja ovogodišnjeg serijala "Srećna zvezda" na Hepi televiziji. Zajedno sa kolegom, Nikolom Paunovićem hrabriće takmičare, pomagati im u nastupima, ali ih i tešiti kada žiri bude previše oštar prema njima. U razgovoru za magazin Hello!, atraktivna pevačica otkriva kako oblikuje svoje telo i priča o svojim slatkim beauty tajnama koje primenjuje zarad svežijeg i boljeg izgleda. Zadovoljna je svojim izgledom i smatra da lepota dolazi iz duše, a ne iz hirurške ordinacije.
Koliko vremena provodite ispred ogledala?
- Sve je stvar rutine i ne vidim smisao u danonoćnom provođenju vremena ispred ogledala.
Kako se odnosite prema svojoj koži?
- Zahvaljujući majci prirodi i genetici, mojoj koži, osim osnovne nege, ništa ne treba.
Čime negujete lice?
- Redovno ga čistim a kod kozmetičara ide jednom mesečno. Toliko je mom licu dovoljno da bude lepo i negovano.
Koristite li skupe kreme?
- Ne koristim nikakve preparate za lice, osim hidratantnih krema kada je napolju visoka ili jako niska temperatura.
Da li ste pristalica prirodnog izgleda ili bi se podvrgli estetskoj hirurgiji?
- U potpunosti sam zadovoljna svojim telom i licem. Smatram da je estetska hirurgija pomodarstvo, ali svako radi ono što voli i što ga čini srećnim. Ko misli da treba da koriguje bilo šta na sebi, neka to i uradi ako će time podići samopouzdanje. Smatram da prava lepota dolazi iz duše, a ne iz hirurške ordinacije.
Kakav makeup preferirate?
-Ne šminkam se osim za televizijska gostovanja i posebne prilike. Šminka opterećuje kožu, a da bi lice bilo lepo, koža mora da diše.
Bavite li se rekreacijom?
- Mnogoradim, tako da kalorije trošim na nastupima. Boljeg vežbanja od višečasovnog igranja na sceni ne postoji.
Vodite li računa o ishrani?
- U poslednje vreme, vodim računa o ishrani. Živim sama, te sam lišena mamine kuhinje. Kiosci, brza i suva hrana mi ne prijaju. Bavim se poslom koji zahteva organizam u punoj snazi tako da je zdrava ishrana na prvom mestu.
Šta je za vas lepota, kada ste sebi najlepši?
- Koliko je bitan fizički izgled toliko je važna i unutršnja lepota. Trebalo bi da svaka devojka uvek bude sređena, da ima čistu kosu, uredne nokte, da je lepo i pristojno obučena. Deo lepote su i vaspitanje i maniri koje svaka dama treba da ima. Kao rezultat svega toga je samopouzdanje i zadovoljsto. Lepota je u vedrini, osmehu i euforiji koja izbija iz mene.
Da li  zaljubljenost utiče na vaš osmeh i blistav izgled?
- Slažem se da zaljubljenost doprinosi mnogo boljem raspoloženju a samim tim i lepoti. Dugo sam sama i moram priznati da se odlično osećam u svojoj koži.
Spremate li nešto novo za vašu publiku?
- Trenutno pevam u nekoliko beogradskih klubova i kao voditelj sam angažovana na projektu "Srećna zvazda" na "Hepi" televiziji. U završnoj fazi je pesma, gde smo zajedničke snage udružili Nikola Paunović, Darja Lukić i ja.

Piše: Tijana Dimitrijević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin