Sonja Kocić: Oaza mira i ljubavi

Sonja Kocić: Oaza mira i ljubavi

Autor: | 29/04/2012

0

Lepa pevačica Sonja Kocić već pet godina uživa u svom raskošnom domu na Dedinju gde je pronašla oazu i idealno mesto za odrastanje dvoipogodišnje kćerke Tije koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa rediteljem Draganom Milosavljevićem Cvrčkom. Od kada se završilo njeno učešće u rijaliti šou-programu „Parovi“, poznata plavuša slobodno vreme uglavnom provodi sa svojom mezimicom koja joj je najviše nedostajala. Majka i kćerka Uskrs su provele u Sonjinom rodnom Leskovcu, gde su kao i svake godine uživale u bogatoj trpezi i druženju sa bliskim rođacima i prijateljima, a posle praznika vratile su se u svoj dom koji se nalazi nadomak „Belog dvora“.

Zbog čega ste izabrali da živite na Dedinju?
- Smatram da je to najlepši deo Beograda zbog zelenila, osim toga brzo se stiže do bilo kog dela grada. Pošto je investitor od koga smo kupovali stan naš prijatelj, imala sam privilegiju da izaberem najlepši stan, a ova zgrada ima dodatnu pogodnost što iza kuće imamo veliko dvorište sa travnjakom, bazenom, ljuljaškama, klackalicama i džambom, što mi je značajno zbog kćerke.

Koliko živite u ovom stanu?

- U stanu sam od 2007. godine. Čim sam prvi put ušla, znala sam da će to biti moj dom jer mi se mnogo dopao raspored prostorija. Kada sam pre sedam godina iz Leskovca došla u Beograd, najpre sam živela u centru grada u Kondinoj ulici, a potom sam se preselila ovde, tako da sam imala sreću da ne menjam mnogo stanova.

Jeste li sami sređivali vaš dom ili ste imali stručnu pomoć?
- Sama sam uređivala enterijer, a imala sam malu pomoć moje majke. Pošto volim minimalizam odlučila sam se za moderan nameštaj sa oštrim ivicama, većina stvari je u beloj boji.

Smatrate li da je kraj u kome živite idealan za odrastanje deteta?
- Svakako, i nas dve uživamo ovde. Pošto Tija sada ne ide u vrtić, mnogo vremena provodi u dvorištu, a u komšiluku žive još dve devojčice sličnog uzrasta sa kojima može da se igra. Srećna sam što ona odrasta u ovako lepoj sredini, jer smatram da okruženje u periodu odrastanja deteta mnogo utiče na njegov kasniji razvoj.

Primećujete li da je Tija porasla tokom vašeg boravka u rijalitiju?

- Pošto je u uzrastu kada brzo raste, primetila sam mnoge promene. Kada sam je pre nešto više od tri meseca ostavila, nije znala lepo da sklapa rečenice, a sada priča kao odrasla. Naučila je i brojne pesmice koje mi stalno recituje.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin