Seka Aleksić otkriva tajnu svoje lepote

Seka Aleksić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 19/10/2012

0

Harizmatična pevačica Seka Aleksić tokom karijere imala je mnogo prilike da eksperimentiše različitim vrstama mejkapa, a zahvaljujući pravilnim crtama lica i istraživačkom duhu, sve transformacije umela je da iznese na pravi način. Poslednjih nekoliko godina o njenom izgledu brine se prestižni beogradski šminker Dušan Lazić sa kojim ima veoma uspešnu saradnju.
- Sa Sekom sarađujem već četiri godine, iza nas je mnogo uspešnih poslova, ali se još radujem svakom novom šminkanju. Ona je osoba koja je otvorena za sve eksperimente i može da ponese sve što joj predložim jer između nas vlada apsolutno poverenje. Često zajedno odlazimo u nabavku kozmetičkih proizvoda i imamo sličan ukus kada je reč o mejkapu. Ona je ličnost koja se lako transformiše, pa može u isto vreme da iznese naglašene i usne i oči - objašnjava poznati šminker koji je bio zadužen za mejkap Aleksićeve i na reviji ukrasnih folija za nokte „Minx“ u Ljubljani.
- Pošto je Seka na tom događaju bila specijalni gost, to je zahtevalo da izgleda besprekorno i glamurozno. Odabrala je elegantnu haljinu, a kosa joj je bila bujna i talasasta, pa sam se odlučio za jači mejkap kojim sam upotpunio celokupan utisak i ispratio njen elegantni večernji izgled.
LICE 
- Popularna folk diva ima veoma negovan i uvek osunčan ten, tako da nije potrebno da koristim mnogo pudera. Za tu priliku odlučio sam se za "Mac face and body fondation" koji sam u maloj količini koristio sa korektorom i bronzerom istog proizvođača. Da bi joj lice izgledalo besprekorno i potpuno sveže, stavio sam joj i rumenilo u boji breskve. Koristio sam sjajne teksture jer one odlično ističu konture njenog lica.
OČI 
- Za isticanje očiju koristio sam senke u dve nijanse, boji peska i boji cigle. Celokupan izgled upotpunio sam „Artdeco“ ajlajnerom i veštačkim trepavicama prestižnog proizvođača šminke „MAC“. Pošto ima besprekorno iscrtane obrve, samo sam ih naglasio koristeći olovke i senke „Artdeco“. Na taj način sam postiogao takozvani amazonski luk koji njoj odlično stoji.
USNE 
- U skladu sa naglašenim očima odlučio sam da joj usne najpre iscrtam olovkom u boji kože dok sam koristio karmin „Artdeco long lasting“ u prljavoroze nijansi. Uz malo bezbojnog sjaja marke „MAC“ i usne su joj izgledale perfektno.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti