Šenen Doerti: Moja kuća iz snova (Foto)

Šenen Doerti: Moja kuća iz snova (Foto)

Autor: | 27/06/2011

0

Američka glumica Šenen Doerti odrasla je u Los Anđelesu gde je dugo živela u kući sa roditeljima i četiri godine starijim bratom. Međutim, kada je zaradila prvu veću svotu novca glumeći Brendu Volš u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils 90210" Šenen je odlučila da se osamostali, te je kupila vilu u Malibuu, nedaleko od roditeljskog doma. Novinari magazina "Life and Style" imali su tu privilegiju da obiđu vilu popularne glumice, koja je sagrađena 1976. godine. U sklopu vile nalazi se pet spavaćih soba i isto toliko kupatila, dnevna soba sa kaminom, kuhinja i vinski podrum, prostorija za spa i relaksaciju, dok je u dvorištu smešten bazen za koji Šenen kaže da ga koristi tokom cele godine. Četrdesetogodišnja glumica kaže da obožava svoju kuću, kao i da joj teško pada svaki poslovni odlazak iz Los Anđelesa.
-  Moja život može da se ispriča kroz ovu kuću. U potpunosti me opisuje. Tu su fotografije meni dragih ljudi, porodice i prijatelja iz različitih životnih perioda. Zatim, posteri iz filmova i serija u kojima sam igrala, moji ljubimci... Kada stranci uđu u kuću odmah mogu da zaključe kakva sam osoba. Ovo je moja kuća iz snova - ispričala je u dahu glumica.
Pogledajte kako je najstarija sestra Halivel iz serije "Čari" uredila dom za koji su stručnjaci procenili da vredi skoro pet miliona dolara.

Foto: "Life and Style"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti