Sandra Meljničenko otvara vrata svog doma u Londonu [Foto]

Sandra Meljničenko otvara vrata svog doma u Londonu [Foto]

Autor: | 23/07/2011

0

Sandra Meljničenko je novinarima ruskog "Voga" otvorila vrata svog luksuznog doma u Londonu, čija se vrednost procenjuje na oko 20 miliona evra. Supruga ruskog milijardera je za opremanje svog doma angažovala renomiranog francuskog dizajnera enterijera Žaka Garsiju.
- Skoro kompletna kuća je ukrašena delima iz 18. veka, uglavnom iz Francuske - kaže srpska manekenka predstavljajući svoj dom u blizini Vindzor parka.


Udaljeno pola sata vožnje od centra Londona ovo luksuzno zdanje nekada je bilo u vlasništvu jedne kraljevske porodice sa Bliskog istoka, a sadrži 20 spavaćih soba i isto toliko prostorija za odmor.

Tridesetčetvorogodišnja Sandra ispričala je za prestižni modni magazin kako je opremila svoj dom.
- Došla sam u muzej ‚Orse‘ u Parizu i provela sat vremena u sali sa Moneovim delima. Odatle sam izašla kao druga osoba. Mnoge od ovih stvari su došle u naše ruke samo usled srećnih okolnosti. Kupili smo ih na aukcijama ili od privatnih prodavaca.

U velikoj bašti dominira skulptura „Bela orhideja“ čuvenog britanskog umetnika Marka Kvina. Njegovih dela ima i kući, i to pored belih platna Lucija Fontane. Jedna od prostorija je dekorisana litografijom koja je rađena po narudžbini Napoleona Bonaparte, uz sliku obeliska i piramida.


Foto: Vogue.ru

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin