Emina Jahović Sandal otkriva tajnu svoje lepote

Emina Jahović Sandal otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 09/11/2011

0

Pevačica Emina Jahović-Sandal oduvek je isticala da joj je izgled veoma važan i da vodi računa o tome da uvek bude negovana. Kao i svakoj ženi komplimenti joj prijaju i trudi se da uvek izgleda što bolje. Godinama redovno vežba, odlazi kod kozmetičara i na masaže, koristi preparate i šminku poznatih svetskih proizvođača koji joj garantuju kvalitet. Jedan od najvažnijih segmenata joj je briga o kosi, koju redovno tretira paletom proizvoda koji održavaju njenu bujnost i sjaj. Otkada je po drugi put u drugom stanju, odrekla se teretane koju je zamenila odlascima na bazen, jer, poučena prethodnim iskustvom, kada je bila trudna sa Jamanom, plivanje joj najviše odgovara.
Da li mnogo vremena odvajate na brigu o svom izgledu?
- Zastupnik sam teze da je tajna lepote svake žene ispravna i kontinuirana nega. Meni je ona veoma bitna, treniram četiri puta nedeljno, odlazim u saune, tursko kupatilo, redovno radim piling lica i tela, koristim kvalitetne maske i šampone za kosu, kao i kreme za lice.
Odlazite li često kod kozmetičara, frizera i masera?
- Već tri godine u Istambulu imam svoju maserku koja uglavnom dolazi kod mene kući i radi mi tretmane. Kosa mi je veoma bitna i prilično vremena potrošim na njeno održavanje. Dok je snimana serija „Polje lala“ bila sam izložena svakodnevnom feniranju i ispravljanju kose presom zbog čega sam joj prilično naškodila. Tokom trudnoće pokušavam da je ne tretiram na taj način. Dobar šampon i stavljanje maske prilikom svakog trećeg pranja su mi pomogli da joj vratim stari sjaj i lepotu.
Jeste li promenili izbor preparata za negu tokom trudnoće?
- Pošto u trudnoći koža postaje veoma suva pokušavam da kremama sa elasticinom i vlagom održim njen sjaj i svežinu. Maske za stopala i piling su sastavni deo svakog tretmana kod pedikira i trudim se da pijem što više vode.
Vodite li računa o ishrani?
- U prvim mesecima trudnoće sam se borila sa jakim mučninama, zbog čega nisam mogla previše da biram šta ću da jedem. Sada kada sam u petom mesecu, osećam se bolje, vratio mi se apetit i uživam u hrani. Trudim se da namirnice koje unosim budu dobre i za bebu, ali ima i trenutaka kada ne mogu da odolim „koka-koli“ ili hrani iz „Mekdonaldsa“.
Idete li na vežbe za trudnice?
- Donedavno nisam vežbala, ali sam počela da odlazim na bazen. Plivanje mišiće drži u formi, a istovremeno me i opušta. Pošto mi je ovo druga trudnoća, a u prvoj sam mnogo plivala, što se ispostavilo kao dobro, ponovo sam primenila taj recept. Takođe je odlično i za brzo vraćanje u formu posle porođaja.
Da li je Jaman prihvatio činjenicu da će uskoro dobiti brata?
- Period od četiri meseca, koliko mi je ostalo do porađaja, deci od tri godine, koliko Jaman ima, mnogo znači, zbog čega sam zajedno sa suprugom odlučila da sinu još ne pričamo previše o bratu. To ćemo učiniti neposredno pred porođaj kako bi se navikao na činjenicu da će u kući biti beba.
Jeste li već odabrali ime za bebu?
- Ne razmišljamo još o tome. Bitno nam je da beba bude živa i zdrava i da sve prođe u najboljem redu. Potrudićemo se da odaberemo ime koje će imati lepo značenje.
Koliko ste zahtevna trudnica?
- Uopšte nisam zahtevna. Pošto imam Jamana, a briga o njemu zahteva puno radno vreme, ponekad i zaboravim da sam u drugom stanju.
Hoće li Mustafa prisustvovati porođaju?
- Mustafa je bio uz mene kada se rađao Jaman. To iskustvo je za oboje bilo  nezaboravno. Ipak, lekari su ti koji donose odluku, a mi ćemo postupiti onako kako oni budu rekli.
Nedavno ste završili renoviranje kuće, da li je soba za novog člana porodice već spremna?
- Kada sam u prvoj trudnoći bila u petom mesecu, sve za Jamanov dolazak na svet je bilo spremno. Tada smo bili u velikoj euforiji, opremili smo sobu, kupovali stvari za bebe, a sada smo potpuno drugačiji. Opušteniji smo pa još nismo ni počeli da se pripremamo za taj dan. I time ćemo se baviti tik pred porođaj.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti