“The Frajle” spremaju spektakl u Novom Sadu

“The Frajle” spremaju spektakl u Novom Sadu

Autor: | 28/02/2018

0

Nastupaju po celom regionu, gotovo bez dana predaha, uskoro ih očekuje snimanje novog spota, a uveliko se pripremaju i za veliki koncert na njihovoj teritoriji. Tako će, posle beogradskog Sava centra, zagrebačkog Lisinskog, turneje po Kanadi, Holandiji, Francuskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i drugim zemljama, The Frajle promovisati aktuelni album Ljubav na dar i u svom Novom Sadu.

Datum se već zna – 19. april. Ovog puta brojna publika i veliko interesovanje naterali su četiri šarmantne dame da se iz Srpskog narodnog pozorišta, u kojem su proteklih godina održale više odličnih koncerata, premeste u veći prostor - na SPENS. Pored poznatih hitova kao što su Ich liebe dich, Menjam dane , Štiklice, Luda za tobom ili Fina, Frajle najavljuju i nove poslastice za ljubitelje obrada, koje u njihovom izvođenju zvuče toliko drugačije i sveže, da vam se čini kao da ih čujete prvi put.

Već znamo da je uz najpopularniji ženski sastav na ovim prostorima zagarantovan nezaboravan provod, jer su uvek spremne na dobru šalu. Između pesama moći ćete, kažu, da se nasmejete uz razne anegdote sa putovanja, a imaćete prilike da u specijalnom kutku koji glumi dnevnu sobu čujete šta najviše vole da pevaju za svoju dušu.

Ulaznice se već mogu nabaviti putem prodajne mreže Eventima.

Hellomagazin.rs Nataša Kukić
Tagovi: the frajle