Publika na Balkanu nestrpljiva: Muzička zvezda Senidah objavljuje album

Publika na Balkanu nestrpljiva: Muzička zvezda Senidah objavljuje album

20/03/2019

0


Balkanska muzička zvezda Senidah objavljuje album, publika u transu

Samo jedna objava na Instagram profilu Senidah izazvala je pravu euforiju! Pevačica je za 25. mart najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe” i uspela da oduševi ceo region.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h) on Mar 19, 2019 at 3:39am PDT

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu! Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom “Slađana”, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album “Bez tebe” u izdanju Bassivity Digital.

- Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove “Crno srce” i producirao ga je Coby – kažu u ovoj izdavačkoj kući.

Prošlog petka, Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl “Ride” na engleskom jeziku. Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u singlu „Ride”, koji već na prvo slušanje vrvi od emocija.

- Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila - objašnjava ona.

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

 

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo
Tagovi: senidah

Pročitajte još

Najnovije vesti